Моля ви за съвет, защото не знам какво да правя...
Правила на форума
Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.
!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!
Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!
Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
4 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте, можете ли да ми кажете, чистокръвно ли е кучето ми и как мога да спра разстройството и? Водих я на лекар, давах и само хляб, варих и кокали, давах и разни хапчета и прахчета от типа на сметка и т.н. и пак не е както трябва... Слаба е а не знам какво да правя, че да заякне.. Моля Ви, дайте ми съвет... |
|
Цитат |
Чистопородноста на куче не се определя по снимка. За това се издават съответните документи от правоимащите развъдчици.За разтройството си има причина .Това може да е храната или заболяване .Ако лекарят при който сте я водили ви е дал съвет за кокалите , хляба и смектата забравете за него.Далеч е от добрите ветиринарни практики и даже встрани.За начало сменете лекаря . Не сте опоменали с какво я храните и на каква възраст е за да се опитаме да ви дадем правилен съвет.
|
|
Цитат |
Извинявам се за пропуска ми, Берта е на 10 месеца, обикновенно я храня със кайма сварена и объркана с хляб или месо, гледам да и давам оризени храни за да не е на мазна храна постоянно, давах и гранули, но определено съм против тях. Да ветиринаря ми ми даде тези съвети и определено не знам какво да правя вече... Да спомена че съм и давала хапчета за глисти два пъти,както ми каза ветиринаря. Явно някъде бъркам но не знам къде точно.
|
|
Цитат |
Nevcheto Кучето е хищник и хляба, ориза и евтините гранули/съдържат повече зърнени добавки/ не са подходяща храна.Трябва да храните кучето не по това на кое сте привърженик а по това кое е необходимо на кучето.Правилното хранене на кучето в подрастваща възраст е много важно за правилното му развитие.Ето ви четиво : http://nemskaovcharka.com/viewtopic.php?f=23&t=76
|
|
Цитат |
4 мнения
• Страница 1 от 1