Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - ОНОК vs. БОГОК разликата

ОНОК vs. БОГОК разликата

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 4:49 am
Здравейте

Имам намерение да си взимам куче и ме интересува каква е разликата между ОНОК и БОГОК в частност и развъдниците ?

http://bsv.bg http://bogok.org

бих писал и при тях,но нямат форум :-?

моля за обективни отговори,смятам че и на други неуки ,като мен ще им е интересно,защо има две организации и каква е разликата

благодаря ви предварително

ПП ако темата не е за тук моля да бъде преместена в правилния раздел
Цитат

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 2:50 pm
от тази тема viewtopic.php?f=19&t=613 и четенето на други във форума разбрах това което ме интересува май:че малка група хора се отделят от БОГОК и правят ОНОК .Но след време проблемите стават подобни ,като при първата организация и тн.( по Български).Това мен не ме интересува (освен че ми е тъпо да чета за поредните задколисни игрички,интриги и тн. вместо да се говори и пиши за НОК и да има една но силна организация) интересуваме кученцето,което мисля да си взема- а се вижда , от която и от двете организации да го вземеш няма да има проблем - просто трябва да се гледа и самия развъдчик :) Можеше и да не пуска нова тема ако си бях направил труда да прочета малко глупсоти и интриги.
Цитат

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 6:09 am
Нищо не си разбрал.
ОНОК е създадена преди богок!
Приликата е, че и в двете организации има хора, които милеят за породата, а разликата е нивото на кинТологията(в това отношение богок е светлинни години преди ОНОК).
Не членувам в нито едната от двете организации, но смятам, че ако някога реша да бъда член на такава организация, ще е в ОНОК. Явявам се на изложби на ОНОК защото тук не е задължително да си член на организацията и да лижеш нечии задни части (в богок са тези на г-н литов, който е и председател на БРФК), за да се класираш добре, особено ако кучето има капацитета за това!
Това е с две думи мнението на човек, познаващ хора и от едната и от другата организация и видял какво ли не и в двете през последните години.
P-S: Кучето ми просто се случи от развъдник на ОНОК.
Цитат

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 5:32 pm
Добре тогава имам още едно питане - тези,които са в БОГОК обичат да лижат задници ли ,затова ли седят там ? :-/
Като е толкова зле това БОГОК защо всички не се махнат от там и лидерат им ще остане сам на себе си лидер :-/

ето аз примерно си взех куче от човек,който се оказа че членува в БОГОК - ******** -мога да кажа ,че са страхотни хора(той и жена му) :good: от това,което видях едвали обича да лиже задници.

ПП не членувам никъде и не ме вълнува,стана ми страно че не се говори предимно за животните а само за бизнес интереси -затова и написах тази тема.

bobsyn написа:Нищо не си разбрал.
Явявам се на изложби на ОНОК защото тук не е задължително да си член на организацията и да лижеш нечии задни части

сега им четя правилата и тн на БОГОК и май можеш да участваш:

Участие в изложби:
20 лв - за членове на БОГОК
40 лв - за участници, нечленуващи в БОГОК

http://www.bogok.org/taksi
Цитат

МнениеПубликувано на: Вто Ное 01, 2011 9:33 am
Казах, че и в двете организации има хора, които милеят за породата. (познавам доста хора и от там, които адски много уважавам)
А и в ОНОК няма разлика в таксите за участие на изложби - за всички е еднаква, но дори да си платя 40 лв такса в БОГОК няма шанс куче, което е на нечлен на организацията да заеме престижно място, само заради качествата си, а в ОНОК се случва. Казах, че не членувам в ОНОК, но като външно лице кучето ми има едно второ място на национална изложба и две първи, защото има качества. Това в БОГОК няма как да ми се случи, ако не си плащам най-малкото членския внос.
Да ти е живо и здраво кученцето, пожелавам ти постоянство и успех и в работата с него.
Цитат

МнениеПубликувано на: Чет Ное 03, 2011 4:06 am
Здравей

аз ти писах заради това
bobsyn написа: Явявам се на изложби на ОНОК защото тук не е задължително да си член на организацията и да лижеш нечии задни части (в богок са тези на г-н литов, който е и председател на БРФК), за да се класираш добре, особено ако кучето има капацитета за това!

че тези хора от които взех кученцето неизглеждаха на хора,които лижат задници,но както и да е .

То е нормално да има хора ,които милеят за породата и то не само за НОК а и за всички останали породи.Но от това,което четя тук а и в други форуми ,като дог.бг и тн.виждам че нещата в кинлогията са доста,ама доста зле.Едната част са крадящи кинти тапанари не милеещи за кинологията, другата мишки некви ,които щом толкова години го търпят това или и те крадят(или са крали,а сега вече нещо немогат и за тва лаят нещо по форуми) или са просто некви послушни мишлета.И трета част ,но не много голяма която не търпи грам тази наглост.
Никога преди не съм се интересувал от някакви си организации,но от както прочетух тук за ОНОК и БОГОК и реших да се поитересувам принципно за кинологията и БГ и се разочаровах доста.От друга страна нито имам намерение да членувам някъде(това ми е четвърто куче и никога не ме е вълнувало членстава и тн.),нито да ходя по конкурси ,но определено се разочаровах доста от кинологията като цяло в БГ. :(

ПП моите впечатления са единствено от четене по форумите

Благодаря сърдечно за пожеланията :good:
Цитат

Назад към ОНОК vs. БОГОК