Здравей
аз ти писах заради това
bobsyn написа: Явявам се на изложби на ОНОК защото тук не е задължително да си член на организацията и да лижеш нечии задни части (в богок са тези на г-н литов, който е и председател на БРФК), за да се класираш добре, особено ако кучето има капацитета за това!
че тези хора от които взех кученцето неизглеждаха на хора,които лижат задници,но както и да е .
То е нормално да има хора ,които милеят за породата и то не само за НОК а и за всички останали породи.Но от това,което четя тук а и в други форуми ,като дог.бг и тн.виждам че нещата в кинлогията са доста,ама доста зле.Едната част са крадящи кинти тапанари не милеещи за кинологията, другата мишки некви ,които щом толкова години го търпят това или и те крадят(или са крали,а сега вече нещо немогат и за тва лаят нещо по форуми) или са просто некви послушни мишлета.И трета част ,но не много голяма която не търпи грам тази наглост.
Никога преди не съм се интересувал от някакви си организации,но от както прочетух тук за ОНОК и БОГОК и реших да се поитересувам принципно за кинологията и БГ и се разочаровах доста.От друга страна нито имам намерение да членувам някъде(това ми е четвърто куче и никога не ме е вълнувало членстава и тн.),нито да ходя по конкурси ,но определено се разочаровах доста от кинологията като цяло в БГ.

ПП моите впечатления са единствено от четене по форумите
Благодаря сърдечно за пожеланията