michailvasilev написа:Опа г-н 99% от ОНОК не се пали толкова ще изгориш много бързо както си започнал да пишеш за разплодници!
Пред Шанхай само можеш да се кланяш и благодариш,че го има!Всъшност думите тук са излишни само се поогледай последните 5-6 години за поколенията му и ще разбереш,че просто трябва да мълчиш!
По повод кучетата от моя развъдник участвали на изложбата,информатора ти е бил ненадежден,не участва нито едно мое куче въпреки голямото желание на сина ми да се състезава!
Съветвам ви да спрете да занимавате аудиторията с безумни глупости,съвземете се!
Г-н Отговорнико,
Аз не коментирам кучето, на мен лично то ми харесва, но се опитвам да чета и да осмислям правилника на ОНОК който Вие като отговорник по селекцията!!! ОЧЕВИДНО не сте прочели.
Оставям за всеки според възможностите си сам да прецени.
ДАЛИ ОТГОВОРНИКА ПО СЕЛЕКЦИЯ!!! НА ОНОК СПАЗВА ПРАВИЛНИЦИТЕ РАЗПЛОЖДАЙКИ И ПРЕПОРЪЧВАЙКИ СОБСТВЕНОТО СИ КУЧЕ ПРОИЗВЕДЕНО ПО МЕТОДА НА КРЪВОСМЕШЕНИЕТО.
Инбридинг 2-1, ЗАБРАНЕН т,е МАЙКА СЪС СИН, или накратко - баба му, му е и майчица, а татко му пък му е братче. Сладурче!
http://www.pedigreedatabase.com/german_ ... ?id=390469
Абе направо си е вуйчо Митьо с пръскачката, на баба Злата шурея