НЕ Специализирана изложба - БОГОК ************* 2013
6 мнения
• Страница 1 от 1
Невярна информация!
Последна промяна Admin на Пон Сеп 23, 2013 11:34 pm, променена общо 3 пъти
Причина: Невярна информация ! |
|
Цитат |
Последна промяна Admin на Пон Сеп 23, 2013 11:30 pm, променена общо 1 път
Причина: Невярна информация ! |
|
Цитат |
Това е документ в който в писмен вид WUSV дава разрешението си за провеждането на специализираната изложба в Самоводене на 12.10.2013 г,както и за съдийството на SV съдия г-н Ferenc Szegvari!!!Така,че не само е уведомен УС и канцеларията на ОНОК,но и с нейно съдействие е получено и това разрешение от WUSV на които ОНОК е единствен член за България!!!!Престанете със злостните си коментари опитвайки се да заблудите обикновенните любители на породата,а и след като имате претенции, публикувайте разрешението за провеждането на вашата изложба !
Развъдник за Немско Овчарско Куче "von ROZZEN"http://vonrozzen.com/
|
|
Цитат |
Офтопик: До администратора на сайта До кога ще търпиме подобни постове от лицето Милена Иванова Кирхнер или ГРУХНУР, както повечето хоряа я знаят ![]() Ако някой познава по- голям БОКЛУК от Милена Иванова Кирхнер или ГРУХНУР да ми пише на лични...има голяма награда......,само ще спомена че жената е от с.Винарово Старозагорско, свири на акордеон и на скоро е засечена да продава камъчета за запалки на автогарата в града...... ![]() http://www.working-dog.eu/dogs-details/ ... oubenky-CS" onclick="window.open(this.href);return false;
htt |
|
Цитат |
Това е правилникът на ОНОК за провеждане на екстериорни изложби от МЕСТНИТЕ групи :
ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗЛОЖБИ ЧЛЕН I.ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОНЯТИЯТА: 1.РАЗЛИЧАВАТ СЕ: а)Изложби,организирани от Местни групи(МГ) б) Изложби,организирани от УС на ОНОК 2.ИЗЛОЖБИТЕ,ОРГАНИЗИРАНИ ОТ МЕСТНИТЕ ГРУПИ СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ПРОВЕЖДАТ ПОД ТЯХНО РЪКОВОДСТВО И ОТГОВОРНОСТА Е ТЯХНА а)датата за провеждане изложбите се съгласува на Общо събрание б)избора на съдии,за изложбите организирани от МГ става със съдействието на УС на ОНОК в)МГ организиращи и провеждащи изложби носят отговорност пред ръководството на ОНОК за спазването на всички правилници и изисквания г)на изложбите, организирани от МГ теста за характер не е задължителен д)на изложбите,организирани от МГ теста за реакция(поведение) при изстрел се провежда задължително в класовете:среден(над 18м.),работен(над 24м.) Отново питам : На кое ОБЩО събрание се взе решение за изложбата ?!? По закон Общите събрания трябва да се обявят публично ! През последните 2 години няма такива обявени !!! Нима членовете на ОНОК нарушават правилата на организацията в която членуват ? Нима правилникът е заобиколен ?!? Или може би е имало общо събрание което е било неофициално тъй като няма такова обявено официално ?!? Просто си питам ... не за себе си , за хората които се интересуват ... аз знам отговорите . |
|
Цитат |
Г-це "и"ванова-"к"ихнер, колкото и да се опитвате да вкарате поредната интрига, няма как да стане. Четете само определена точка в дадения правилник или май само това ви показаха
![]() Има си други точки и подточки в Устава(да не забравяме и в закона) да се реши, одобри и проведе каквото и да е мероприятие ... така че набийте си го в главището, че колкото и да сте амбицирана да изкарате някакви черни ризи на ОНОК, два пъти по-толкова му изписвате веждите ![]() Ние не правим нищо незаконно за разлика от организацийката, която така яростно защитавате и обгрижвате всячески за да направите впечатление на един друг субект със сходна структура на вашето тяло, а да и с мустаци(може да ви бъркам) .... да не би да искате заемете мястото на една едрогърда мома ... опс жена!? - Знам ли... а може би искате да сте като същия мустакат и приличащ на вас индивид(или беше обратното), който лъже маса народ барабар с държавата не знам вече колко години ... ами отсега ви го казвам няма как да стане ... достаааа гънки не ви достигат! И за да върна жеста ще напомня (и най-вероятно ще се повторя) няколко скромни факта за вашият възлюбен герой на наглостта и педофилията. Разбира се няма да изпадам в подробности, като документации, снимки и т.н. Излишно е, нали ![]() - Безхаберие към животни - има достатъчно снимков и видео материал, който се интересува ще намери ... - Незаконен строеж върху държавна земя - много, много документи, актове(платени с какво? - който може да мисли ще се сети) - Дело за педофилия - ихааа - Приходите на Всички изложби се обявяват като такси, но в последствие се оказва, че са дарения - малиииййй - Многократно представяне на ЦАЦ изложби за Специализирани изложби. - и още, и още и още ......... Не знам какъв трябва да е човек за да не може да си направи сам изводите... И като за финал, немила и недрага ми г-це "и"ванова-"к"ихнер (ама не бяхте ли разведена, що ползвате така нагло фамилията на човека, аааа???????) Тц, тц , тц, ле ле ле .... и такъв човек се опитва да ни поучава.... С най-сърдечни чувства Ви уведомявам, че не сте желана в този форум и може да се насладите на едииин куп други форуми където се изявявате с по няколко ника. На добър час в света на интригата и успех с Дедо О'мраз http://nemskaovcharka.com http://bsv.bg |
|
Цитат |
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към ИЗЛОЖБИ И ДРУГИ МЕРОПРИЯТИЯ